Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η εταιρεία CLEANIT Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αναλώσιμων προϊόντων (είδη χάρτου, συσκευασίας και καθαρισμού) σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης HO.RE.CA.

Ακολουθώντας μια στρατηγική υγιούς και σταθερής ανάπτυξης, η CLEANIT σήμερα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους προμηθευτές και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού εστίασης μέσω μίας διευρυμένης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της και στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.


Δυναμική Ανάπτυξη


Στα 10 χρόνια λειτουργίας της, η CLEANIT είναι μια σύγχρονη, δυναμική εταιρεία υψηλών επιδόσεων με ηγετική θέση στον κλάδο των αναλώσιμων προϊόντων και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η εκπλήρωση αυτού του στόχου έχει στηριχθεί τόσο στην ύπαρξη του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού μας όσο και στη θετική ανταπόκριση των πελατών μας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Το πλήρως αναμορφωμένο διατηρητέο κτίριο που φιλοξενεί τις νέες εγκαταστάσεις μας διαθέτει αναβαθμισμένους χώρους εργασίας, αποθήκες και χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης προϊόντων, καθώς και ανανεωμένους εκθεσιακούς χώρους που προάγουν τη φιλοσοφία της εταιρείας και στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης των πελατών της αλλά και στην καλύτερη κάλυψη των σταθερά αυξανόμενων επιχειρησιακών αναγκών της.


Δίπλα σας σε κάθε βήμα


Αναλαμβάνουμε έργα μεγάλης και μικρής κλίμακας και προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων με στόχο να στηρίξουμε αποτελεσματικά τον πελάτη μας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της επιχείρησής του.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας επισκέπτονται τον χώρο σας, συζητούν μαζί σας και καταγράφουν τις ανάγκες του έργου σας, προτού συντάξουν και αποστείλουν την οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Με στόχο να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές λύσεις, διαθέτουμε in house τμήμα σχεδιασμού με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στη μελέτη, οργάνωση, κατασκευή και επίβλεψη έργων μαζικής εστίασης, ενώ μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεσή σας για την τοποθέτηση και υποστήριξη του εξοπλισμού σας.


Εμπιστοσύνη


Επιδιώκουμε τη δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να σας συμβουλεύσουμε και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες και το πεδίο δράσης της επιχείρησής σας.


After Sales


Στο πλαίσιο δημιουργίας σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης και παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας, το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας τόσο πριν την πώληση, όσο και μετά παρέχοντας συμβουλές, υποστήριξη αλλά και καθοδήγηση ώστε τα προϊόντα που προσφέρουμε να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας.


Υψηλά πρότυπα ποιότητας


Η CLEANIT διαθέτει πιστοποίηση καλής λειτουργίας EN ISO 9001:2015, ενώ όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικά καταλληλότητας MSDS και SDS .

Δείτε την πολιτική ποιότητας μας πατώντας εδώ