ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ

ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

 

Το σύστημα αποτελείται από ένα υψηλής ποιότητας αυτόματο μηχάνημα γρήγορης

συσκευασίας και σφράγισης (canning machine) κρύων και ζεστών ροφημάτων,

ποτών αλλά και άλλων κατάλληλων προϊόντων όπως καραμέλες,

ξηρούς καρπούς κτλ σε PET διάφανο υλικό διαφόρων μεγεθών με δυνατότητα

custom branding με το λογότυπο και τα χρώματα της επιχείρησης σας. 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ICUP

Η Εταιρεία

Η εταιρεία CLEANIT Ε.Π.Ε. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αναλώσιμων προϊόντων (είδη χάρτου, συσκευασίας και καθαρισμού) σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης HO.RE.CA.

Ακολουθώντας μια στρατηγική υγιούς και σταθερής ανάπτυξης, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού εστίασης μέσω μίας διευρυμένης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της και στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε έργα μεγάλης και μικρής κλίμακας και προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων με στόχο να στηρίξουμε αποτελεσματικά τον πελάτη μας σε όλα τα στάδια λειτουργίας της επιχείρησής του. Οι έμπειροι συνεργάτες μας επισκέπτονται τον χώρο σας, συζητούν μαζί σας και καταγράφουν τις ανάγκες του έργου σας, προτού συντάξουν και αποστείλουν την οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Με στόχο να προσφέρουμε αξιόπιστες και πελατοκεντρικές λύσεις, διαθέτουμε in house τμήμα σχεδιασμού με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στη μελέτη, οργάνωση, κατασκευή και επίβλεψη έργων μαζικής εστίασης, ενώ μία πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεσή σας για την τοποθέτηση και υποστήριξη του εξοπλισμού σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημοφιλείς Κατηγορίες

 

 

Ώρες λειτουργίας Αποθήκης & Showroom

Δευτέρα - Παρασκευή:
09:00 - 18:00

 

Εγγύηση ποιότητας προϊόντων

Τα προϊόντα μας πληρουν όλες τις

προδιαγραφές

 

 

Εξυπηρέτηση

Τηλ. Εξυπηρέτηση: 2104906300
Δευτέρα - Παρασκευή:
09:00 - 18:00
Εmail: info@cleanit.gr